Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


kisah superhero & ahli sihir

Saturday, 27 November 2010 | 10:54:00 | 4 comment(s)

salam bloggers! selamat pagi. i am not feeling good today. minggu ni memang memenatkan. setiap hari keluar. badan ni dah tak tahan dah. i need a rest. kejar sana, kejar sini, last last tak jadi. seriously, sakit hati. penat penat kita pergi sana, then bila datang shah alam, dia kata tak jadi. all tempahan cancel. orang lain yang uruskan. penat tahu tak? membazir duit pun ada. pergi sana, buang masa je. hish.. okay, pagi pagi mood kena ok. cool je. huu~

okay, this week, saya tengok 2 movie. megamind and harry potter 7. megamind? kelakar tau. tak boring pun tengok movie ni. suka tengok kepala besar dia tu. sangat comel. haha~ kisah tentang megamind yang jahat berubah jadi baik. baik sungguh hati megamind ni. dia tak sejahat mana pun. lepas beberapa incident, baru dia sedar yang dia tak nak jadi jahat lagi. terus dari seorang yang dibenci penduduk metrocity, berubah jadi superhero.


harry potter 7. gila best. dah lama giler tunggu movie ni, akhirnya keluar jugak. tinggal lagi 1 part je lg before harry potter habis. bila imbas balik, harry potter 1 keluar tahun 2001 kan? time tu dia kecil lagi, comel lagi. sekarang ni dah besar dah pun. huu~ okay, harry poter memang best. hari tu kitorang tengok, penuh panggung. nak tak nak, kena lah duduk baris seat 3 dari depan. hall besar, so tak adalah rasa dongak sangat. tak banyak lawan pun dalam ni. but still best.


~tak sabar nak tunggu part 2 punye. dengar cerita tahun depan. :)



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.