Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


KTT 1st giveaway

Thursday, 18 November 2010 | 03:07:00 | 0 comment(s)

it's 3.00 am in the morning. and i am still awake. mata ni tak mahu lelap pulak. sedangkan memang mengantuk. hmm.

okay, saja blogwalk, tengok tengok, jenguk jenguk blog bloggers, jumpa pulak satu contest ni. seems interesting and sangat mudah untuk join. 'Kasut Tumit Tinggi 1st Giveaways'. fikir fikir memang dah lama tak masuk contest. setakat ni tak pernah menang lagi. but i think i should try. mana tahu rezeki menang. huhu~

KTT 1st Giveaways

nak join macam saya jugak? simple je. korang buat macam ni:

1. buat entry pasal give away ni. jangan lupa letak banner ni sekali.
2. tinggalkan link entry korang tu kat bahagian komen blog kasut tumit tinggi.
3. terpulang sama ada nak follow blog ni atau tak. nak tag siapa siapa pun boleh.

haa. senang je kan. apa lagi. jom beramai ramai join. tarikh tutup 24/11/2010 ni. cepat cepat sebelum terlambat. hehehe~

oh ye, hadiah tak diberitahu la pulak. tapi katanya lumayan kot. huu~





Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.