Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


late

Thursday, 18 November 2010 | 01:39:00 | 1 comment(s)

hope it is not too late to wish

'selamat hari raya aidiladha' =)

baru berpeluang nak taip kat blog ni. my little sis dah balik, so, asal ada je masa terluang, dia akan online. and saya terpaksa tunggu turn. until today, baru dapat online. nasib baiklah tak mengantuk lagi. kalau tak, tak tahulah bila boleh online.

today sangat seronok. sebab my mum masak sedap sedap for raya dishes. eh, bukan selama ni my mum masak tak sedap. sedap sangat tau kalau my mum masak. students dia ramai puji my mom's cooking. =)

as usual, my favorite food mesti wajib ada. nasi impit with kuah kacang. emmm, sedap. lagi, mak masak rendak ayam, lontong and laksa. boleh kira banyak jugaklah saya makan hari ni. that's why makin lama saya nampak makin gemuk. selera makan dah bertambah. takut jugak tengok bila nampak macam dah berisi. but, nak buat macam mana, i can't control it. asal lapar je, mulalah cari makanan. huu~

okay, tak tahu dah nak taip apa. dah start cuti ni memang tak ada idea nak update blog.

okay bloggers. chow~ ;)



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.