Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


myvi pink limited edition :D ♥

Wednesday, 3 November 2010 | 20:39:00 | 11 comment(s)


1st time tengok, serious giler giler suka. sangatlah comel. oh, myvi pink limited edition. apasal lah kau ni begitu menarik perhatianku? huu~

awal awal dulu, tak adalah suka macam ni. biasa je lah. baru baru ni baru berpeluang nampak myvi tu depan mata, tu pun kat kedai perodua, terus jatuh cinta ♥♥ ;D. mentang mentanglah dah suka giler, semenjak dua menjak ni, asyik nampak je kereta favourite saya tu kat jalan raya. mana mana pergi, wajib at least nampak kereta tu. oh, saja je nak bagi jealous. kalau niat anda begitu, memang saya jealous. kuikui. and kat uitm ni je, dah ada seorang yang bawa kereta tu. elok je parking kat depan DC. asal nak beli makanan je, confirm lah nampak kereta tu. hati confirmlah dah dijentik perasaan cemburu. adoi, saya mahu kereta itu. tersangatlah comel. kalau dulu, saya gilakan kereta mini cooper atau wolksvagen (betul ke ejaan ni?) beetle, tapi mahal sangatkan. i tak mampu. xp. sekarang cintaku dah beralih arah pula kat myvi pink limited edition ni. gila comel. okay, berapa kali nak ulang kereta ni memang comel? haha~

oh, kepada si empunya myvi pink tu, boleh bagi saya curi sekejap? satu hari pun jadilah. hee~ bajet minta macamlah orang tu nak bagi. simpanlah angananmu itu. huhu.


comel kan? ^^








sekali tengok terus jatuh cinta. dua kali tengok? huu ^^


psst; tak sabar nak habiskan kelas driving habis paper ni. 4 kelas je lagi. then, agak agak boleh tak minta ayah bagi myvi pink comel ni? nak sangat boleh? ^^

~~background blog pun dah tukar colour ala ala colour myvi pink. xD


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.