Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


baru hari kedua.

Tuesday, 14 December 2010 | 12:49:00 | 2 comment(s)

salam bloggers! sorry lama tak update. sudah mula sibuk dengan perhimpunan. baru start semalam, tapi as urusetia, setiap hari sibuk dari minggu lepas lagi. sabtu, langsung tak tidur gara gara nak siapkan tag untuk 1400 orang. yang buatnya 5,6 orang je. memang sakit la tangan ni. dah lah pagi tu tolong biro makanan set up tempat kat dewan mawar. tangan dan kaki lenguh sebab lap berpuluh puluh meja dan beratus buah kerusi. pergh, 4 jam lebih buat semua tu.

esoknya, dah start pendaftaran. memang habis je meeting dengan tn mustaza, terus naik bilik dan tidur. 3 jam tidur memang buat mata rasa pedih la. kelmarin pun tidur dua jam je. ada raptai malam tu untuk majlis perasmian. dah habis raptai, tolong diorang ni siapkan tagging. tunggu meja cenderahati tak sampai sampai jugak. malam tadi pun tidur lambat. 3 jam setengah je. tapi ok lah jugak sebab petang tu dah tidur. patutnya nak tolong untuk event sukan, tapi dah terlajak tidur.


ni pun baru habis pertandingan kemahiran. petang ni sambung lagi yang mana belum habis. malam ni ada forum. esok pulak full day raptai untuk majlis pentauliahan dan penutup. minggu lepas je dah habis rm25 untuk topup. dah dua hari topup ni habis. kat sini kedai topup tak buka pula. terpaksa lah buat sos. call sana, call sini memang habislah topup.

kawan-kawan interku sekalian, sila bertahan ye. semalam pun dah penat giler. ada yang demam, sakit tekak, hilang suara. tapi tu baru 1st day. hari ni 2nd day. lagi 2 hari je. ni event kita, kita buat the best ok :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.