Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


contest: aku mahu topup free!

Sunday, 19 December 2010 | 09:52:00 | 3 comment(s)

salam bloggers! thanx nadzmy sebab tag saya untuk masuk contest ni. lama dah pun tak masuk contest. setakat ni tak pernah menang lagi. agaknya, kali ni ada rezeki tak? wink* ;)

senang je nak masuk contest ni. macam ni je hah;


1. Korang semua mestilah menjadi follower and like page facebook humblemodest terlebih dahulu ..
2. Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku mahu topup FREE !!"

3. Letakkan banner contest ini dalam entri tersebut

4. Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen blog humblemodest
5. Tag beberapa orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
6. Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera

tarikh tutup penyertaan: 17/1/2011. lama lagi ni. apa lagi, join la ramai ramai. x)

hadiah utama: topup rm20
hadiah kedua: topup rm10
hadiah ketiga: topup rm5

pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah. so, who's the lucky one?^^

okay, saya nak tag mereka ini;

ekin jamal
yana
mirra
umar
adam haiqal

assalamualaikum ^^




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.