Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


contest: kontest blog terkemas..

Monday, 20 December 2010 | 08:10:00 | 0 comment(s)

salam bloggers! selamat pagi. :)

saya tak tahu nak update apa, so saya fikir nak join contest banyak banyak sampai saya bosan. haha~ saja nak cuba nasib. tak pernah menang, mana tahu lepas ni ada rezeki. ^^


contest blog terkemas. jumpa pasal contest ni kat blog norsyuhadajohan.. contest ni sebenarnya dibuat oleh dua blogger hanna dan fyza. macam menarik je. senang pun senang. apa lagi, join la ^^

macam ni kalau nak join;
  1. Follow blog hana and Fyza .
  2. make sure ada blog tau! no blog . no contest, no present.
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . ambil banner, link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. link entry korang tu dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau.
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3 orang blogger sahaja.
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih
tarikh tutup penyertaan: 1 Februari 2011.

hadiah pulak: syhhh. rahsia.. tapi yang pasti lumayan bak kata hana ni la. hee~

3 blogger yang saya nak tag: jengjengjeng..
fay
myravea
charmine nashira


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.