Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


day 1

Sunday, 19 December 2010 | 09:17:00 | 0 comment(s)

salam bloggers! morning and selamat berhujung minggu :)

kejap lgi nak keluar jalan jalan. wuhuu, seronoknya. kena tangguh 3 minggu tau disebabkan balik kampung plus perhimpunan kor sispa. :D.. oh, disebabkan 2 minggu tak cukup tidur, sekarang ni senang je mengantuk. baring je, terus lena. kalau dulu memang payah la. kena berangan dulu. huhu~

4 hari event memang memenatkan. bukan je menguji fizikal, tapi mental juga. tension jangan cerita. makin nak dekat dengan hari perhimpunan, makin banyak kerja, makin banyak kena marah. memanglah sakit hati sebab kena marah, tapi macam en. Lan cakap, kita kena jadi profesional. marah marah tu perkara biasa. tak payah simpan simpan dalam hati.

malam sebelum hari pendaftaran, masing masing sibuk. saya sebagai sekretariat cenderahati pun sibuk sama. layard dengan button badge baru sampai malam tu. so, start pukul 12 tgh malam, kitorang bertungkus lumus la cuba nak siapkan tag seribu lebih tu. tapi sampai pukul 6 lebih, tak selesai juga.

day 1: perasmian perhimpunan kor sispa..
hari pertama tak banyak cerita. kerja jadi mudah denagn adanya bantuan usher usher dari jabatan. diorang yang handle bahagian cenderahati. diorang pun dah banyak pengalaman. and ni pun melibatkan protokol. rumit juga. saya sekadar tengok sahaja. tolong tolong apa yang patut. selesai je majlis perasmian, terasa lega. macam lah dah habis langsung. tu baru setengah hari.

petang tu, tak turun langsung untuk program sukan integrasi. baring je, terus lena. tak sedar bunyi alarm. memang rasa bersalah sebab tak turun langsung. tapi nak buat macam mana, mata ni tak boleh nak buka langsung. malam tu pun perjumpaan dengan abang zam dan en lan sampai pukul 2.45 am. tidur pun 3.30 am. mata pun dah tak tahan. baring je, terus lena..


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.