Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


hari hari yang memenatkan

Thursday, 9 December 2010 | 17:19:00 | 0 comment(s)

salam bloggers! lama kan tak update blog. sorry. previous entry dah bagitau kan yang saya ada 2 week kursus. i mean 1 week je. 1 minggu perhimpunan sispa peringkat kebangsaan. overall setakat ni ok la. dah 5 hari dah berkampung di shah alam ni. sunyi giler. tapi macam best je sebab tenang, tak ramai orang. haha.

kerja kat sini giler berlambak. seronoknya nama je kursus, tapi kitorang tak berkursus pun. yang kursus nya untuk pks muda sahaja. kitorang yang inter ni jadi urusetia je. buat preparation untuk perhimpunan next week. makin hari makin nak dekat. so makin banyaklah kerja. and makin tensionlah. semalam je, saya dah rasa down dah. sikit sikit kena marah, tegur. lek ar, sabar. tahu memang lah event ni penting, tapi before cakap tu, fikir dulu ye. mana tak nya, before cakap lain, lepas tu cakap lain pulak.

kesian jugak tengok biro biro lain especially protokol dan jemputan. diorang lagi bnyk kerja. tak macam biro cenderahati. tapi yang ni pun memang pening, apatah lagi diorang. ni pun saya baru balik dari bgunan canselori. sempatlah nak selit selit update blog jap. nanti kena buat kerja lain pulak. memang tak ada masa langsung lah. satu satu. penat memang penat, tapi nak buat macam mana kan.

hmm. oh, ni event terbesar yang first dan last untuk saya sebab saya dah nekad dah nak keluar. surat dah tulis, tinggal hantar jelah. borang permohonan kolej pun dah ambil. tinggal nak isi, bagi slip gaji parents, hantar. siap. harap harap boleh lah ye dapat kolej. kalau tak, mana nak merempat ni. huu~

okay. tak boleh taip banyak banyak. kerja berlambak. nanti saya cuba update lagi ye. chow~ ^^

psst; results uitm dah keluar. tak tahu nak check sekarang ke tak. lepas event la kot. tapi lama lagilah..


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.