Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


kisah rapunzel berambut panjang

Saturday, 4 December 2010 | 17:34:00 | 3 comment(s)

salam bloggers! 3 hari tak online. boring kot. broadband tak boleh guna. baru je sampai rumah actually. laju je kan nak online. hehe. macam tak menyempat. xp

today, kakak saudara saya kahwin. warna purple. i like! ♥ ;). selamat pengantin baru kak ngah Linda!

okay, story pasal movie minggu ni. dah tengok lama dah rapunzel ni. but baru nak update. movie ni memang best tau. for me la. my sis kata tak best. biarlah dia. saya suka tengok rapunzel tu. mata dia, sangat cantik. and dia ada rambut yang giler panjang. macam mana lah dia jaga. susah betul bila tengok dia nak sikat rambut. ambil masa betul. istimewanya tentang her hair, besides senang nak naik turun tower tinggi tanpa naik tangga, her hair ada magic. boleh sembuhkan luka dan penyakit. but once rambut dia kena potong, rambut dia akan tukar colour perang and back to normal. dah tak ada keistimewaan dah.



psst; saya tak sabar nak tengok narnia. keluar 9hb ni. tapi kena tengok lepas kursus and program perhimpunan sispa la. adui, malasnya..



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.