Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


petang ahad

Saturday, 4 December 2010 | 17:49:00 | 4 comment(s)

salam bloggers! dah update 1 entry, nak update lagi. yelah, start esok, 2 minggu saya tak akan online. esok dah start kursus until 11hb. then 12hb sampai 16hb ada program perhimpunan sispa peringkat kebangsaan. mesti penat giler. tahun lepas punye kursus yang seminggu tu pun buat saya tak larat. yelah, dah demam 4 hari. memanglah. huu.

baju dah kemas sikit hari tu before balik kg. but banyak lagi ni nak kena kemas. tak taulah nak bawa baju byk mana. 2 weeks. bila susun susun, alahai, macam byk la plak. plus, bwa 2 uniform, kasut boot lagi, kasut potong. hai, lagi memeningkan kepala. mana nak campak.

sebenarnya kan, saya dah boring dengan semua ni. dah plan dah nak keluar, tapi tak tahu dapat ke tak. harap harap dapat la. saya nak hidup bebas. boring la, terikat dengan benda benda tu. kadang kadang saya buat kerja tanpa rela. terpaksa. memang kerja tak ikhlas la. tak ada kepuasan. tapi kadang kadang, suka. itu pasal tak keluar awal awal. tapi seriously sekarang memang nak keluar jugak. nanti nak cuba rayu kolej. kalau tak dapat, rumah sewa la kot.

lagi 4 kelas je lagi kelas memandu. kena finishkan cepat before 25hb ni sebab lesen L mati time tu. habis je 16hb, esok tu kalau boleh nak terus start. hai, macam manalah nanti. mesti kekok sebab dah lama tak belajar kereta. huu~


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.