Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


saya masih lagi L

Saturday, 25 December 2010 | 14:16:00 | 7 comment(s)

salam bloggers! semalam suppose nak update blog, tapi sangat letih and mengantuk. so, saya hold dulu. hari ni pun malas sebenarnya. tapi rasa macam tak best pulak kalau tak update. ;)

okay, setelah berbulan bulan lamanya saya tak belajar kereta, kelmarin sambung balik akhirnya. hujung tahun lepas saya start belajar and sekarang dah satu tahun, saya masih lagi memegang lesen L! tu la, cuti tak nak sambung. banyak songeh. kan sekarang dah kelam kabut. kelmarin saya dan adik saya sambung balik belajar. tak banyak lagi pun. cuma 4 kelas je, means 8 jam. semalam dan kelmarin kitorang cuma belajar sejam je seorang sebab belajar petang after pakcik sabri balik kerja. today, early in the morning, dengan rasa malas dan mengantuknya, kitorang start pukul 8 until 12. mula mula, kekok bila sambung belajar balik. yelah, tak pegang stereng berbulan bulan lamanya.lepas ajar sikit sikit, at last boleh pun. cuma agak kabut sikit bila parking kereta. berapa banyak kali nak langgar tiang. haha. then, perkara yang paling saya tak suka, enjin asyik mati! rasa macam eiii. geram je rasanya. hari ni saya dah boleh drive. time nak parking, samalah macam semalam. kalau tak langgar tiang, tak sah. then, it was ok, ok and ok. tiga penjuru ok lah. tak susah mana. sekarang yang saya risau bukitlah. enjin matilah apa lagi. lepas tu, mesti terlebih. geram je.

esok ada lagi. ari ni 4 jam. esok 5 jam sebab esok drive kat cheras. and hari jumaat nanti, driving test. harap harap saya boleh cepat dapat P. saya tak sabar nak memandu kereta di jalan raya. :D


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.