Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


semester result

Friday, 10 December 2010 | 09:30:00 | 4 comment(s)

salam bloggers! morning. :)

uitm dah pun keluar result. semalam, semua sibuk cakap cakap pasal result. ada yang dah tengok. dengar dengar, result diorang ok. ada yang dekan. tapi semalam saya tak rasa berdebar langsung macam orang lain. pelik kan? hello! ni result exams kot, apasal tak ada perasaan ni. actually tak sedar pun yang result dah keluar. kat sini sibuk je. tak ada masa nak fikir pasal tu. tengah fokus untuk perhimpunan ahad ni. hari ni last day siapkan semua kerja. masing masing bertungkus lumus. kawan kawan pks inter ku sekalian, we try our best ok! 1st tuan rumah ni. x)

oh, balik semula lah pasal result. bangun pagi ni tak ingat langsung result keluar hari ni. see, tak ada perasaan lagi. langsung tak risau ke cik kak? huu. then bila sarapan pagi tadi, tiba tiba la kan diorang check pulak. kawan saya dapat dekan. tahniah! hah, time tu lah baru berperasaan balik. mulalah makan dengan lajunya, sampai tercekik semata mata nak check result.

debaran makin terasa bila bukak emel. nah kau, result dah hantar. slow slow turunkan cursor, tengok satu satu. keputusannya, saya tak dekan. hampa kat situ. well, tak apalah sebab susah pun dari semester lepas. tapi saya happy sebab still 3 pointer lagi. sedang sedang je lah. tak apa aida, try lagi next sem. cuba lagi untuk dekan ok. ^^


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.