Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


tamat sudah perhimpunan

Friday, 17 December 2010 | 16:48:00 | 2 comment(s)

salam bloggers! selamat petang. kat sini tadi hujan lebat. sekarang dah pun reda. okay, i'm home already! malam semalam baru balik. pergh! penat masih tak hilang lagi. kitorang sebagai tuan rumah untuk perhimpunan sispa pertama kali ni dah buat yang terbaik, bertungkus lumus bersama walaupun terdapat banyak lagi kelemahan. memang ramai orang cakap belakang, tapi macam yang abang zam cakap, biarlah diorang nak kata apa. yang penting, kitorang dah buat the best yang kitorang mampu.

semalam, tamat sudah perhimpunan sispa peringkat kebangsaan buat yang pertama kali. seronok menjadi tuan rumah lagi lagi apabila berpeluang jadi urusetia. tapi dah namanya peringkat kebangsaan plus 4 hari berlangsung, banyak kerja yang perlu dibuat. terkejar sana sini. stay kat pejabat sampai tengah tengah pagi. luckily lah yang event ni turut dibantu JPAM negeri dan ibu pejabat. senang sikit kerja. kena marah, memang perkara biasa. pernah jugak tension sampai nak menangis. tapi dah nama tugas. we as a sispa, kitorang dah buat yang terbaik.

overall, saya puas hati walaupun orang atasan kata yang event ni banyak kelemahannya. memang frust sikitlah kan bila dapat komen macam tu, tapi kitorang dah buat the best. ini event terbesar yang kitorang pernah handle.

tidur memang tak pernah cukup. malam terakhir pun saya tak tidur langsung. banyak yang kena handle. buat tagging untuk majlis penutup dan pentauliahan memang mencabar. yelah, kenalah ikut protokol. setiap kerusi vip dan vvip tu mesti ada nama diorang. salah eja sikit, cancel. buat yang baru. memang mengantuk, penat, tapi tahan jelah.


for those yang ditauliahkan, tahniah sebab dah ada pangkat leftenan muda. dah kena panggil tuan, puan dah. tak boleh aku kau, kak, abg.

psst; seronok menjadi urusetia ni. thxx tuan azri dari ibu pejabat sebab memudahkan kerja saya sebagai sekretariat cenderahati. thxx jugak kat usher usher ibu pejabat sebab tolong kitorang sepanjang event berlangsung. :). walaupun macam diorang je yang uruskan semuanya pasal hadiah dan cenderahati, tapi diorang lebih tau semuanya, dah ada pengalaman.



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.