Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


apa yang menarik dan tak menarik di AJL 25

Monday, 10 January 2011 | 21:33:00 | 1 comment(s)


salam bloggers! malam tadi telah berlangsungnya Anugerah Juara Lagu ke-25. rata rata, kebanyakan bloggers tulis entry pasal AJL ni. nak jugak sibuk. huu~

ramai jugaklah yang bising sebab keputusan pemenang malam tadi.
oklah. nak komen sikitlah pasal AJL25. apa yang best dan apa yang tak best: yang best:
  • persembahan Faizal Tahir untuk lagu selamat malam memang comel. gelak gelak tengok persembahan tu. best lah.
  • lama tak tengok kekasih gelap, shahir perform nyanyi lagu kebahagiaan dalam perpisahan. cair tengok dia. excited. ;)
  • gabungan ally iskandar, fbi, cheryl samad memang best. lagi lagi fbi. kelakar. nak diorang lagi untuk next AJL.
  • persembahan ziana zain memang mantap. terbaiklah vokal dia.
yang tak best:
  • terkejut bila diumumkan hafiz AF7 menang vokal terbaik. hah? rasanya ada lagi yang layak. dah tu menang tempat ketiga? kejutan betullah. dah rezeki dia kan.
  • saya suka both ana rafali dengan faizal tahir. ingatkan faizal tahir menanglah kot. tengok tengok ana rafali pulak. lagi suka kalau faizal tahir menang. tapi oklah jugak kalau ana rafali ni menang.
  • volume tv kat bilik tv mawar tu tak boleh kuat lah.tak dengar sangat. (tiba tiba je) xp
tak banyak pun yang tak best. cuma keputusan tu jelah yang saya tak berapa setuju. sebab saya ingatkan faizal tahir yang menang malam tu. tapi tak apalah dah rezeki dia cuma dapat persembahan terbaik je. at least menang jugak dari tak ada. dia memang layak menang persembahan terbaik tu. memang terbaiklah faizal tahir :)




okay, ni keputusan keseluruhan AJL 25 malam tadi:
  • Juara : ana rafali - tolong ingatkan aku
  • naib juara : meet uncle hussein - drama king
  • ketiga : hafiz AF7 - noktah cinta
  • vokal terbaik : hafiz AF7 - noktah cinta
  • persembahan terbaik : faizal tahir - hanyut
psst; judges bawah tanah, kalau ye pun tak puas hati, tak payahlah nak buat fanpage pulak. kesian ana rafali. rezeki dia judges pilih dia sebagai juara AJL.




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.