Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


terasa macam nak berteman pulak ^^

Monday, 17 January 2011 | 14:28:00 | 0 comment(s)

salam bloggers! sorry tak dapat update blog selalu. sekarang ni jarang jarang je bolehlah. tak banyak masa free. awal awal je dah banyak assignment. lepas tu macam biasalah kalau tak tangguh kerja, buat last minutelah. haa, menggelabah. sekarang ni pun macam tak terkejar je rasanya. nak buat itu, nak buat ini. tak tahu mana yang nak buat dulu.

last week, hari sabtu kakak saudara saya bertunang. kitorang sampai je dah selesai dah semua. but tengok kak cik bertunang, wah terasa macam nak bertunang jugak tau. she's looking very pretty. yeah, memang selama ni dia cantik. tapi yang ni lagi cantik dengan baju kurung warna putih. very ayu. then bila tengok her fiancee, fulamak hensem lah pulak bakal abang saudara saya ni. very good looking. comel je bila tengok diorang together. bagai pinang dibelah dua. and he actually mix. ayah dia chinese. wah mesti comel anak anak diorang nanti. :)

kakcik ni anak kepada kakak ayah. dua orang dah kahwin and dah ada anak dah pun. yang first macam family kitorang, semuanya girls. kak ngah dapat anak lelaki baru seorang. abang yang bakal kahwin dengan orang melaka. kakcik baru bertunang. yang last wan masih belajar lagi. form 4 tahun ni.

bila tengok diorang ni dah berteman, terasa nak berteman je. hish tapi umur baru 20+. lambat lagi pun. macam mana lah nak kahwin kalau calon pun tak ada lagi?^^

tapi serious seronok betul tengok orang yang dah bertunang/kahwin ni. lagi lagi kalau dah ada anak. comelnya... ;)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.