Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


tomorrow is my happy day!

Thursday, 27 January 2011 | 21:38:00 | 0 comment(s)

salam bloggers! tak ada kerja nak kena siapkan malam ni kecuali preparation untuk kelas BEL esok je lah. so, ada masa nak update entry. setahun lebih berblogging ni, makin lama entry blog ni makin lama makin sikit. kalau dulu, 30 lebih entry sebulan. sekarang berbelas belas je entry. nampaknya penulis blog ni dah makin malas nak menaip. xp

esok hari jumaat. ada apa dengan jumaat. macam biasa jumaat ada kelas. dari 830 pagi hingga 1220 tengahari. tapi esok lain sikit. sebabnya esok balik rumah. uitm dah start cuti mid sem. yeay!! seminggu. saya dah tak sabar nak balik rumah. jumpa mak ayah saya. then, boleh makan puas puas masakan mak. seronoknya berada di rumah ♥ :D

saya dah dapat lesen P. ada kat rumah. ayah dah tolong ambilkan dari pak cik sabri. so, dengan ini secara rasminya, saya dah boleh bawa kereta start cuti ni. yeay lagi sekali! :D. tak sabar pulak rasanya nak bawa kereta. :)

lepas tu, cuti ni jugak, family saya akan bercuti kat hotel Legend. ala, kat sini je. tak pergi jauh jauh. mak jadi ahli, so setiap tahun kitorang ada seminggu untuk stay kat hotel ni. 2008 punya tak habis guna, kena bawa tahun ni. kalau tak, rugi jelah seminggu tu. patutnya stay cuti semester lepas, tapi penuh. so bawa bulan ni. tapi percutian ni disertai oleh kaum perempuan je. ayah ada kerja, so tak boleh stay. and saya tak ada adik beradik lelaki. so, it will be ladies week. :)

~cuti ni dah plan nak update entry banyak banyak. nanti readers tak bosan lagi baca entry yang sama je :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.