Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


lagu korea wajib main

Saturday, 19 February 2011 | 02:14:00 | 2 comment(s)

salam bloggers!

lama jugak tak update blog ni kan. dah nampak dah pun sawangnya. saya dah tak boleh nak update selalu sebabnya line broadband sangat slow. so menyakitkan hati je kalau online. dah tu, common test lagi 1 minggu. kalau saya asyik online je, alamatnya saya tak belajar. tak boleh, tak boleh. so, saya kena stop sekejap dari online je.

saya suka dengar lagu. tapi sekarang ni saya giler lagu korea. wajib dengar setiap hari. dan setiap hari jugaklah saya kena cas bateri hp sebab asyik dengar lagu je. huu^^

antara lagu yang saya suka sangat & wajib dengar ^^:

TVXQ (HoMin)
  • Why? Keep your head down

  • Maximum (OST Athena)

  • Journey (OST Paradise Ranch)


Secret
  • Shy Boy


G.Na
  • I will get lost you go your way

  • Black & White


Infinte
  • BTD (Before The Dawn)


SNSD
  • Hoot

  • Oh!


2PM
  • I'll Be Back


JYJ
  • Found You (OST Sunkyunkwan Scandal)


Beast
  • Breath


MBLAQ
  • Stay


T-ara
  • Why are you being like this


Kara
  • Jumping



shinee
  • Lucifer



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.