Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


learning korean

Friday, 11 February 2011 | 11:01:00 | 2 comment(s)

salam bloggers!

semester ni i need to take kelas bahasa. mula mula i take mandarin but after going throuh one class, macam tak seronok je. rasa excited tu dah hilang. so saya tukar. and saya ambil korean. which sebelum ni saya memang minat sangat, but saya dilema nak choose mana satu between mandarin atau korean.

at first, i think learning korean is fun. yeah, memang sronok actually. but sekarang i think learning korean is hard. basic alphabet quite senang la. tapi bila dah msuk double vowel and consonant, saya jadi confuse. and sekarang ni kitorang dah masuk batchim (final sound).

beginning learner memang macam ni. lagi pun ni saya tak pernah belajar korean sebelum ni. so, memang kabut sikitlah. but saya tak naklah give up. saya nak jugak cakap korean satu hari nanti. :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.