Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


best time with them - movie-ing and makan makan sampai kenyang ^^

Friday, 18 March 2011 | 20:36:00 | 2 comment(s)


salam bloggers! lama tak update blog ni. actually ni entry last week, tapi baru nak published hari ni. huu~lama kan? ^^

last week, i had a great great time with my classmates. we went for movie-ing at jusco bukit raja, cerita hikayat merong mahawang. gosh, sampai sekarang saya tak boleh lupa cerita tu. rasa nak tengok lagi. giler best. thumbs up KRU! ♥ =)

tak ramai pun yang pergi. 9 orang je + sorang pergi hanya untuk makan. haha. siapa lagi kalau bukan ijat. ^^ kitorang tengok movie pukul 11 pagi sebab time tu tiket murah, RM9. kalau tengahari dah jadi berbelas ringgit. mahallah pulak. huu~ excited giler tengok movie tu. prince rom giler hensem. oh, bila baca blog lyana lunia, baru tahu yang hati dia dah dicuri oleh sharifah amani. grr~ tak pe, sebab hati saya pun dah berbunga dengan orang lain. kuikuikui x)

after tengok movie, kitorang makan kat kenny rogers roster. first time makan situ weh. ni adalah cadangan aizat. kitorang ikut je. kalau tengok harga memang mahal, tapi disebabkan kitorang ramai, kira murah jugaklah untuk seorang. :)

terasa comel sangat kitorang masa tu. kerja asyik usik mengusik, ambil gambar. seronok sangat rasanya. i think yang this is the best class ever la. :)

habis makan, masing masing buat hal sendiri. baliklah apa lagi. but eventhough lepak sekejap, but i have a really great time with them. sanggup tau, turun shah alam balik even though dah balik rumah semata mata nak hang out dengan diorang. penat, but ianya berbaloi.

okay, let the pictures tell the stories..


geng2 budak perempuan ambil gambar dulu sambil tunggu geng2 budak lelaki yang lambat :)




best friend -me and waheeda =)




ayam2 tu sangat comel :))




ijat yang tengah kira budget tiba tiba menyibuk. mimik muka tu wajib ada dalam gambar dia xp


mus'ab a.k.a mr chan..


sambil tunggu makanan, kitorang posing dulu :)
tiada dalam gambar: acap dan fizi.
*ijat pura pura tak berminat ambil gmbr. tangan je nampak. :)





tak sempat senyum. buruk (".)



syaf & ijat sibuk tengok menu. tak tahu nak buat pilihan x)


ijat dengan muka 'comel' dia.. xD


i ♥ u guys damn much ^^


dah abis mkn pun kena bergambar jugak





♥♥ =)

fizi dgn mus'ab dah berjangkit dengan ijat. x)

cakapdalamhati: saya sayang mereka. hope we will be together until our last semester. kawan sampai bila bila ♥ ^^


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.