Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


terima kasih bagi award =)

Saturday, 5 March 2011 | 22:45:00 | 4 comment(s)

salam bloggers!

line broadband sangat sangat mengecewakan. hijau la. memang tak boleh nak buat apa-apa la kan. susah betul nak dapat biru balik. hish. menyampah betul. entry ni terpaksalah disimpan dulu dalam saved draft barulah boleh post. nak post sekarang, heh, refresh sampai berapa kali agaknya baru dapat post.

okay, tak tahu nak tulis entry pasal apa. mood nak berblogging tak sehangat, tak sehebat dulu. eceh!~ xp (poyo je ayat).. tapi memang betullah, mood nak berblogging itu dah makin lama makin kurang. sekarang ni memang ciput je. tapi jangan risau. saya tak akan sesekali delete blog ni and stop berblogging sebab ni dah jadi rutin saya. oh, saya pun dah lama tak blogwalking. maaflah kepada blogger yang tinggalkan jejak.

okay, classmate saya, acap ni tak habis habis remindkan ambil award kat blog dia. maaf ye, terlupa. uhuhu~ jangan disimpan dalam hati. kuikuikui~

ni dia awardnya. changchang!

Photobucket


terima kasih daun keladi. lain kali bagi lagi. kehkeh~ xp

blog ni pun sebenarnya dah lama tak menerima award. maklumlah blog biasa je. tak sehebat mana (konon nak merajuk). hehe. merepek je dia ni. kuikuikui~

okaylah, lain kali update lagi entry baru. line macam apa je. chow~ :)

cakapdalamhati: saya rasa saya suka kat seseorang x)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.