Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


a day with classmates ♥ =D

Wednesday, 20 April 2011 | 16:16:00 | 2 comment(s)

salam bloggers and readers!

suppose nak publish this entry last night but tertidur until 1 am. then, malas dah nak berblogging. so, postpone ke hari ni. this is our last event before final. plan nak buat after final. tapi last minute bawa ke depan plak. mmg dah lama nntikan event ni sebabnya bbq kat bukit cerakah awal awal dulu, saya tak pergi. so, kali ni memang tak naklah lepaskan peluang kan. mula mula mak tak bagi sebab nak final dah. tapi lepas cakap yang final minggu lagi satu, mak pun bagilah. nasib baiklah mak bagi. kalau tak kecewa la kan. dah la excited sangat nak join.

kitorang rancang nak picnic kat bagan lalang kat sepang. suppose kumpul pukul 730 pagi. tapi sebab hujan kot, so ramai yang lewat. pukul 9 kot baru kitorang gerak. for the 1st time saya pakai skirt pergi pantai. huhu~ dah lama tak pakai skirt tetibe rasa nak pakai pulak. at first rasa macam pelik la kan. lama tak pakai. malu pun ada. tebalkan muka jelah. buat muka selamba. haha~

sampai kat bagan lalang, sunyi je tempat tu. air pun tak pasang. hujan plak tu. tak seronok. then, decide tukar wat kat PD plak. oh, okay. time tu jugaklah baru perasan yang air bandung tertumpah kat lengan baju. haih, spoil. macam manalah boleh tertumpah tapi tak perasan langsung ni. belum apa apa, dah macam ni. huhu~

sampai kat PD nak dekat pukul 1. masuk azan, solat dulu. senang nanti. dah solat, kitorang terus makan. lepas makan, masing masing main bola. huhu~ nak mandi, air tak pasang lagi. main main je lah kerjanya. huhu~ yg mana tak puas makan lagi, sambung makan lah kan. xp

petang tu pukul berapa tak pasti, kitorang pindah tempat. sebab air kat situ kotor. de lagi tmpat yang best. awal2 memang tak nak mandi pantai. tapi tengok diorang seronok main air, join jugaklah walaupun tak reti berenang. yaks! air sangat masin. dah tu pedih mata ni. berapa banyak kali gosok gosok mata. pedih. huu~

dah seronok mandi manda, rasa macam malas je nak balik. huhu~ penat tapi sangat lah seronok. kat rnr seremban, tiba tiba je tukar plan dari terus balik, kitorang jalan jalan pusing kl dulu. sedangkan penat ni. tapi alang alang dah keluar kan, apa salahnya lepak sampai tengah malam. kalau mak tahulah kan, mesti kena marah. anak dara mana boleh lepak tengah tengah malam ni. huhu~ dari klcc, kitorang pergi dataran merdeka. tapi tak buat apa pun kat sana. lepas tu pergi down town. tapi tempat tu menakutkan. orang orang kat situ sangat sosial. memang tak suka lah berada kat tempat tempat yang macam tu lepas tengok orang orang kat sana. haih~

diorang semua da penat. saya pun dah penat. tapi rasa macam nak pusing pusing lagi. huhu~ kena lah consider orang lain jugak kan. lagi lagi diorang yang memandu. lagilah penat.

btw, satu hari suntuk lepak dengan korang sangat menyeronokkan. i know yang korang de baca blog ni kan. huhu~ kalau ada yang terasa ke, minta minta maaf eh. menulis hanya suka suka. :)

again saya nak bagitahu yang saya sangat sayang kelas ni. even ada yang baru saya kenal, but deep in my heart, i will say i love them very much. thanks for being part of mine. =)

credit to acap buah, waheeda, syaf for these pictures. still waiting gambar dari camera am. tak upload lagi dia ni. huu~




Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.