Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


majlis bacaan yasin sempena final

Wednesday, 20 April 2011 | 12:47:00 | 1 comment(s)

salam bloggers and readers!

hari ni nak update banyak sikit entry lagi lagi ada orang tu suruh update cepat cepat sikit. haha~ jap eh. orang cuba update secepat mungkin ok ;)

event: majlis bacaan yasin sempena final
venue: rumah safwan
date: 170411

it's a small event but sangat bermakna. majlis bacaan yasin sempena final di rumah safwan di gombak. 3 kereta konvoi bergerak ke shah alam. sementara tunggu budak budak yang naik ktm yang tak sampai sampai lagi and safwan pun kata belum prepare apa apa pun lagi and kitorang pun sampai awal sangat, so kitorang lepak mcd jap, then gerak rumah mus'ab. lepak sana sekejap before gerak ramai ramai pergi rumah safwan.

mak safwan masak sangat sedap ok. memandangkan tak sarapan apa apa langsung, saya makan agak banyak. huhu~ tapi sedih sebab tak makan kek pisang. terlupa. wuu~

tak nak cerita banyak bayak. let the pictures tell the story.

credit to amir and waheeda for this pictures.

terasa macam pergi beraya ;)


sabri yang kuat mengusik. penat layan dia ni. haih~

bella, makwe am =)


izzul merajuk sangat comel. huhu~ ^^

bff ♥ =)

tq syaf for the ride :)


ijat yang sangat manja dengan mus'ab ^^


acap buah sempat buat peace lagi tu >.<


izzul, our class rep =)


kek pisang... wuu~

tuan rumah. tq safwan :)





Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.