Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


semester 4: precious moments with them 2 ♥

Wednesday, 20 April 2011 | 00:40:00 | 2 comment(s)

salam bloggers!

blog ni dah beberapa hari tak update kan. final exams is around the corner. my 1st paper will start on 28/4 and last paper will be on 10/5. then i'll be free for 4 months before entering semester 5. weuww, cepat je kan masa berlalu. see, semester 4 pun nak habis dah. sekarang dah masuk study week. and saya baru start belajar hari ni. semalam tak buat satu apa pun lagi sebab letih dan penat berpicnic tak hilang lagi. it was awesome okay. my H classmates sangat sangat best! :D

okay, there's a lot to story. tapi akan berperingkat la sebab banyak sangat. next story will be on next entry la ok. :)

new group, new classmates. at 1st i was like, ok class ni macam tak best. but lama lama mula terasa best. bak kata pepatah, tak kenal maka tak cinta. makin lama dengan diorang, makin sayang dengan kelas ni. diorang semua sangat sporting, kelakar. it's fun to have them as friends. diorang sangat awesome! saya sangat sayang mereka.


beautiful and handsome classmates ♥ :D

sepanjang 4 semester together, banyak yang saya lalui. i love to have them as friends. even ada yang saya baru kenal semester ni, but cukup hanya tak sampai 4 bulan, hubungan persahabatan kita jadi kuat. H sangat unite kan. :) bila masuk kelas ni, seronok tu ada. next semester nak 1 kelas lagi. nak semua ada. okay.

credit to am and ijat for this beautiful pictures. it was captured on our last day class. scroll down for more :)





notacinta; 7 colors makes a RAINBOW, 7 days makes a WEEK, 7 continents makes the WORLD and 7 beautiful letters makes us: F-R-I-E-N-D-S..

girls: tiqa, waheeda, syaf, yati, adaa, ida, amal, syida, najwa, bainun, tihah, q, nisa, sue, farah

guys: ijat, acap buah, acap bunga, fizi, nas, am, izzul, mus'ab, amir, safwan, din, hadi, fitzri, sabri, haris.

♥
them so much. =)



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.