Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


entry pertama lepas habis exams. suka duka..

Wednesday, 11 May 2011 | 18:46:00 | 8 comment(s)

salam bloggers!

lama tak update blog kan? huu~ exams da habis semalam. means cuti da start. yeay! sampai bulan 9 baru masuk semester baru. seronok. cuti lama lama. :D

finally, i'm done with semester 4. feuww. lama giler nak tunggu habis paper. budak akaun last kot. terseksa tengok ramai da balik. lagi lagi budak aras kebanyakannya budak asasi. diorang da lama da cuti. kira memang sunyi la aras tu. dah tu, ada yang habis paper awal. tinggallah beberapa kerat je. nasib baiklah budak budak bilik ada. complete 4 orang sampai last paper semalam. huu~


cerita penuh semester 4 ni;



this semester was fun! serious tak tipu. pertama kali rasa seronok ada classmates yang unite giler. bukan nak kata selama 3 semester kat uitm ni langsung tak unite, but semester ni giler lain. with new classmates, seimbang lelaki perempuan. perangai giler2 budak kelas. aktiviti kelas yang memang banyaklah jugak. kira memang bond antara kitorang tu sangat kuat. :)

semester ni jugaklah i fall with someone. huu~ adalah orang tu. seronok dengan dia. tapi macam tu jugaklah. kalau suka tak semestinya dapat kan. i got competitor actually. or competitors maybe? haha. biarlah. tak kisah pun. yeke? entah entah jealous. wawawa~




cerita suka da cerita. cerita duka pun ada. tapi ni da sampai terlalu melukakan. buat pertama kali dalam hidup saya dikhianati seseorang. tak nak mention nama sesiapa. siapa orang tu biarlah rahsia. sakit hati kan bila ada orang buat macam tu. kita percaya kat dia. dia sanggup buat macam ni kat kita. sampai sekarang geram lagi. eiii! terseksa nak jawab final. semua sebab dia. terpaksa sabar sebab nanti ganggu final kan. nak belajar pun susah. asyik teringat apa yang dia buat. kejam!


kedua, soalan exams yang giler susah. buat pertama kali sepanjang berada kat uitm, saya rasa saya akan fail. 2 last paper- maf and far. killer paper ok! susah giler. sedih. dah la carry mark rendah. soalan pulak susah. entah apa apa je jawab. tunggu dan lihat jelah results macam mana nanti. harap harap janganlah fail. tak nak repeat :(

okay, tak nak cerita sedih banyak banyak. nanti lagi sedih. lagi lagi yang pertama tu. buatlah lagi macam ni kalau nak friendship kita putus. huh!


cakapdalamhati; sumpah menyampah, meluat, benci aku tengok muka ko. hah! kan da beraku ko dalam blog ni. kawan makan kawan!



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.