Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


exams. exams. exams. oh bila nak habis?

Wednesday, 4 May 2011 | 11:32:00 | 0 comment(s)

salam bloggers!



it's been more than 2 weeks tak update blog kan. rindu tau. actually, nak sangat update blog. but, broadband saya rosak! damn. 1 minggu tak online. terseksa jiwa raga ku. sedih tak sedih. sila simpati. haha. entah mana silapnya. tiba tiba tak boleh detect langsung. cuba lagi few days lepas tu, sama jugak. sah, broadband sakit tenat. hantar pergi jumpa doktor cepat! kuikui.

broadband da selamat hantar di rumah. biar ayah je uruskan kat celcom centre nanti. rasanya la kan, dalam tu rosakla. mungkin de yg tputus ke. sebab dulu, few years back, pernah je pendrive saya rosak. tak boleh detect. bila check, dalam tu terputus. sama macam ni la kot. haih, sakit hati tau.
sekarang tengah online guna broadband adik. dia da abis exam, apa lagi tukar la. dia boleh online guna streamyx je kat rumah. disebabkan boring giler tak dapat online, saya terpaksa asked my ayah untuk hantar broadband ni. hehe. boring ok. rasa macam bertambah stress kalau tak dapat online. yela, kalau dah penat dah hadap buku, tak de broadband, tak dapat la nak relax2, rehatkan minda. huhu.

oh, saya kini berada dalam exams mood. baru 3 paper. 3 to go. semalam, alhamdulillah. saya dapat jawab soalan PSA yang menjadi igauan ngeri students. sebab teori je. 1 bab je kira. and too many yang kena ingat. 10 chapters, boleh buat orang muntah kalau banyak sangat kena baca. hehe. but rasa gembira tu hilang bila petang tu jugak, saya dapat tau carry mark FAR. it's account subject. and orang kata inilah killer paper. ramai student fail. carry mark saya cukup2 makan je. which i got only half. teruk! sangat teruk! sampai sekarang terbayang bayang, teringat ingat. buat mood, semangat jadi down. saya dah start gelabah dah ni. i need to try, push myself harder untuk score well. at lease untuk lulus, i need to get at least la kan 35/60 kot. if i not mistaken. but at least i want to get B ok. macam mana ni? huu~

please be strong. try harder. aim for the highest. don't let this thing spoil your mood. semangat sikit aida. bangkit dan terus bangkit. sila jangan malas!


cakapdalamhati; 1 week left. 3 paper to go. next paper, organisational behaviour on friday. bila nak habis paper ni? huu~ counting days..



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.