Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


mood nak berblogging datang lagi :D

Saturday, 14 May 2011 | 16:34:00 | 0 comment(s)

salam bloggers!

haih. geram pulak dengan blogspot ni. time nak update blog, time tu jugaklah mengada under maintenace. waktu orang tak rajin, time tu tak nak pulak. huu~


cuti da start. cuti panjang ni. plan nak kerja. tapi kena bulan depan lah. sebab tak tahu lagi nak kerja apa. dah tu, hujung bulan ni nak bercuti pergi bandung. satu family dengan family pak cik salim.


semalam dah pergi buat pasport. sekejap je. 1 jam dah siap. pasport dah ada, tinggal barang je nak packing. dah plan dah nak bawa apa pergi sana. hee~ tak pernah cuti jauh jauh. dulu time kecik pergi singapore tu pernah la. tapi tu time kecik. mana ingat apa apa. boleh ambil gambar puas puas. dah lama tak bergambar :D


i plan to buy something for my bff and someone. ehemm. someone tu tak ada sesiapa lah. bukan pakwe saya pun. kot je nak beli untuk dia. kan kata plan tadi. tak pasti lagi nak beli ke tak. bak kata 'dia', ngengada! haha. haih. dah start cuti ni rindu pulak. betul tak tipu. semalam teringat betul. fikir kat dia je. angau ke? haha. sudahlah aida. jangan nak berangan lebih lebih. dia bukan sesiapa. ingat tu. baik xp


dah la. tak nak ingat pasal dia. nanti hati saya terseksa. kata nak lupakan dia kan. 4 bulan dah cukup. kalau layan je perasaan tu, macam mana nak lupakan dia ni? haih~ wahai hati, sila bekerjasama ok.


ok. nanti saya update lagi. banyak entri nak post ni. cuti panjang ni kenalah aktif berblogging balik. blog ni pun rasa macam dah makin bosan. saya nak renovate balik blog ni. nak nampak lain. baru tambah mood nak berblogging. hee~




cakapdalamhati; saya suka layan perasaan lagi lagi bila dengar lagu jiwang. :D



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.