Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


tak boleh sign in blog pun. =(

Friday, 27 May 2011 | 08:10:00 | 4 comment(s)

salam bloggers!

malam tadi terasa nak update blog. excited dah ni. ceh. bukan apa, sekarang memang dah bermalas malasan nak update. tak tahu nak update apa lagi. dalam rasa excited tu an, entah nape tak boleh sign in la. korang macam tu jugak ke? saya guna mozilla, memang tak boleh sign in. i changed my pssword, in case kalau ada orang ceroboh my blog ke apa, but yes it is still the same. tadi pun i try untuk sign in, macam tu jugak la. bikin wa panas. i try using internet explorer. eh eh, dapat pulak. mozilla yang bermasalah atau blogspot yang sakit ni?

masuk hari ni, 2 hari la tak boleh sign in. ada yang tahu nape tak? ada yang suruh try sign in banyak kali, nanti boleh la. tapi macam tu jugak. tak boleh sign in pun. sedih tau :(

cakapdalamhati; ada jugak blogger lain yang tak boleh sign in. i thought saya sorang je. tolong bagitahu saya, apa masalahnya ni.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.