Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


blog story begins here da dua tahun la :D

Sunday, 19 June 2011 | 00:34:00 | 2 comment(s)

salam bloggers!

my blog da officially 2 years semalam. yeay! tak sangka saya akan bertahan lama dalam dunia blogging ni. awal awal dulu waktu buat blog, macam tak yakin je, boleh ke saya maintain berblogging ni? nah! tengok kau, dah dua tahun dah pun. haha :D


tahun ni punya entry memang tak banyak. saya kurang aktif pulak tahun ni. dah mid year, tapi jumlah entry saya sikit as compared to last year, semangat habis buat entry. tahun ni tau bermalas-malasan je. hehe ;)

konon cuti panjang nak update banyak banyak, tapi macam tu je. haha. adoiyai, apasal malas sangat ni? sila la merajinkan diri anda cik aida oii. xp

harap harap lepas ni makin banyak la idea nak tulis blog ea. huhu x)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.