Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


day 1: my favourite song(s)

Sunday, 26 June 2011 | 22:28:00 | 0 comment(s)

salam bloggers!

5 hari tak update kan. lamanya. sorry. line streamyx sekejap ada sekejap tak de. mcm chipsmore. huhu. sebelum ni, saya ada post entry pasal 30 days challenge kan. sorry for keep you waiting.

day 1: my favourite song(s).



lagu favourite saya banyak. nak list kan semua sampai esok pagi tak habis. haha. gurau je. :D. so snaraikan yang latest punye je la. huu~

ni cuma lists je. nak dengar, dengar kat youtube je la. hehe. nanti panjang sangat entry ni. :) and kalau korang tengok, banyak lagu kpop an. =D

1. stacy - kisah dongeng
2. akim - janji

3. anuar zain - sedetik lebih

4. plain white t's - rhythm of love

5. colbie caillat - i do
6. avril lavigne - what the hell

7. 4 minute - mirror mirror, heart to heart
, first
8. beast - fiction, on rainy days

9. cnblue - intuition, love girl

10. f(x) - pinocchio (danger)
11. ft island - hello hello
12. secret - starlight moonlight

13. snsd - mr. taxi

14. tvxq (homin) - why? keep your head down, before you go


rasa macam banyak lagi. huhu. cukup la banyak ni eh. mana mana yang korang rasa nak dengar, dengarlah. best tau! :D




oh ye, kalau korang ada jugak lagu favourite, share share la. mana tau, tu pun akan jadi lagu favourite saya lepas ni. hee~

:: excited tunggu jumaat ni. xD



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.