Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


kpop: Secret with their comeback, starlight moonlight

Saturday, 18 June 2011 | 12:03:00 | 5 comment(s)

salam bloggers!

hati saya dah lapang. minda saya tak sesak da. da tak payah pening pening kepala da fikir pasal result. alhamdulillah. walaupun saya tak DL but my pointer naik. and tak ada fail. alhamdulillah :)

time mid-year ni bukan main banyak eh lagu best best. kpop star banyak buat comeback and lagu lagu sangat sedap la. i told you before ni, saya sangat suka TVXQ, SNSD, CNBlue and BEAST. tambah dah lagi, SECRET masuk dalam my favourite. diorang sangat comel. suka sangat tengok diorang. and lagu baru diorang sangat best tau. comel je macam diorang jugak. haha. :D


title: starlight moonlight :)




:: comel kan? lagi lagi dengan gorilla dance tu. aigoo! xD








Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.