Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


entry pertama bulan ramadhan.

Friday, 5 August 2011 | 07:57:00 | 0 comment(s)

salam bloggers!

It's been two weeks x update blog. Line streamyx x dpt. smpai sekarang. tu pasal blog terbiar macam tu. takde broadband, tak de streamyx, abis tu saya online pakai apa an? saya guna ipad untuk update blog. haha. sampai macam tu sekali. tak boleh la biar blog tak update lama lama. nanti tak de sape sudi baca blog ni da. huhu. xp

alhamdulillah, da empat hari da kita berpuasa. masuk hari ni lima. cepat je masa berlalu. dah masuk bulan ramadhan. kat facebook dah wish selamat berpuasa da. blog belum lagi. huhu. selamat berpuasa bloggers! semoga puasa tahun ni lebih baik daripada tahun tahun sebelumnya. =)

puasa tahun ni di rumah. cuti masih berbaki. bulan depan, lepas raya dah masuk semester baru. lama sangat cuti, nanti mesti tak biasa bila masuk balik. huhu. cuti panjang an. haha. saya duduk rumah je cuti ni. nak kerja, da apply. tapi tak dapat. lepas tu, terus rasa malas nak minta da. and sekarang saya dah kebosanan. duduk rumah goyang kaki. tengok tv sampai pening kepala je rasa ni. huhu. boring giler. lepas subuh, biasa saya akan tidur balik. dah tu, bangun pukul 1. haha. teruknya. anak dara siapa ni. xp

oklah, ni je kot nak update. susah nak update panjang panjang guna ipad ni. huhu.

:: balik paris ari tu hp rosak. Ayah kata hp baru tahun depan la beli. lambatnya. =.= (tak sabar nk tunggu sony erricson experia ray keluar. Cari hari tu, mungkin bulan depan keluar. jatuh cinta habis dengan hp tu. ^^)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.