Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


giveaway: beg comel daripada kukutanganku (^_^)

Thursday, 25 August 2011 | 06:57:00 | 2 comment(s)

salam bloggers!

lama sangat tak join giveaway/contest blogger2 ni. tiba tiba nak join la pulak satu giveaway ni sebabnya hadiah dia best uh. bag!! saya suka bag! hee~ =D. bila tengok beg2 kat blog ni, pergh, cantiknya. apa lagi, bagai pucuk dicita ulam mendatang, sementara masih ada masa lagi cepat cepatlah saya join giveaway ni. mana tau boleh menang. hehe ^^



nak join? mudah je. cuma perlu tulis satu entry pasal giveaway ni and tag at least 3 orang. senang je kan? nak tau lebih lanjut, sila lah menapak ke blog mira syira ni. and due date sebelum raya ni tau. apa lagi, cepat2, sementara sempat ni joinlah ramai2. puasa pun nak habis dah kan. huu~

tak cukup tengok gambar giveway ni? jomlah tengok sini :)
http://kukutanganku.blogspot.com/2011/08/ini-dia-beg-comel-dan-menggiurkan.html

tak pun boleh la like facebook fan page ULALA CANTIK MANIS.

mereka yang ditag:

Labels:



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.