Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


hari pertama saya bila dah masuk semester 5 ni.

Monday, 12 September 2011 | 22:36:00 | 1 comment(s)

salam bloggers!

cuti 4 bulan dah habis. welcome back to uitm. cuti terlalu panjang kan, macam tak ready je nak balik. dah bersedia ke fizikal mental ni? dah sedia nak sambung belajar balik ke? nak tak nak, cuti dah habis, dah pun masuk semester baru.


mlm td susah sangat nak tidur tau. kalau bukan disebabkan kelas start hari ni, boleh je nak tidur lewat. kat rumah ok je, senang tidur. kat sini sebab tak biasa kot. ye lah, saya dah duduk rumah sewa, tak biasa lagi. 

hari ni, kelas saya pukul 1030 pagi. bestlah sebab kelas 830 tak ada. kalau balik rumah hari minggu, nak balik isnin pagi tu pun tak pe. huhu. ada 3 kelas, FAR430, TAX490 and LAW485. tiga tiga subjek ni ada lecturer masuk. kelas far macam ok sebab lecturer macam best je. kelas tax, macam tak best. lecturer tu masuk je, kitorang dah kena sembur tak padam papan putih. tak ada kena marah pun, cuma macam bebelan je la. tapi 1st impression saya rasa lecturer ni strict. tak tau la next class mcm ne kan. tapi kelas tax ni akan ada dua lecturer. she takes our class sampai cuti mid sem ni then another lecturer will take over her. tak tahu kenapa macam tu. kelas law lagi best. dapat lecturer lelaki. he seems kelakar. rasanya tak akan mengantuklah kot memandangkan kelas law ni start at 410 pm until 6 pm. but itu untuk kuliah je. lecturer law untuk kelas tutorial tak tahu lagi. tengoklah esok macam ne.

esok kelas full. dari 830 am until 6 pm. harap harap lah lecturer subjek esok best. tak nak yang garang garang. tak best. huhu~


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.