Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


lagu kpop pilihan saya tahun ini

Wednesday, 9 November 2011 | 01:05:00 | 1 comment(s)

salam bloggers!

kalau tengok blog ni, dah terang lagi bersuluh lah kan yang saya ni peminat kpop. header, sidebar blog ni dah bagitau. huhu~ kalau dulu, waktu mula mula kpop dikenali kat malaysia ni, saya more into korean drama. kumpulan korea langsung tak pandang, tak minat. but now dah terbalik. i'm more into kpop songs dari korean drama pulak. hehe~

2011 masih lagi berbaki sebulan lebih. sepanjang tahun ni, banyak jugak lagu kpop yang saya minat. jom, saya share lagu kpop pilihan saya untuk tahun 2011 ni. :)


1. Girls Generation
  • The Boys
  • Mr. Taxi (korean version)
2. Super Junior
  • Mr. Simple
3. Brown Eyed Girls
  • Sixth Sense
  • Hot Shot
4. Miss A
  • Goodbye Baby
5. Beast
  • Fiction
  • On Rainy Days
6. Dal Shabet
  • Bling Bling
7. T-ara
  • Roly-Poly
  • Cry Cry
8. Infinite
  • Be mine
  • Paradise
9. 4minute
  • Mirror Mirror
  • Heart to Heart
10. f(x)
  • Pinocchio (Danger)
  • Hot Summer
11. 2pm
  • Hands Up
12. ZE:A
  • Heart for 2
  • Watch Out
13. Huh Gak
  • Hello
14. CNBlue
  • Intuition
  • Love Girl
15. TVXQ (HoMin)
  • Why (Keep Your Head Down)
  • Before You Go
16. Secret
  • Starlight Moonlight
  • Love is Move
17. U-Kiss
  • Neverland
18. Kara
  • Step
19. Davichi
  • Don't Say Goodbye
20. Mblaq
  • Monalisa
  • I don't Know
21. Sistar
  • So Cool
22. Heo Yeong Seng (SS501)
  • Let It Go
23. Kim Kyu Jong (SS501)
  • Yesterday
24. Homme
  • Man Should Laugh
25. FT Island
  • Hello Hello
26. 2NE1
  • I Hate You

rasa macam banyak lagi, tapi dah panjang sangat list ni. huhu~ asalnya nak letak MV sekali, tapi rasanya tak perlu lah kot. mana mana yang korang belum dengar, cuba lah dengar. semua ni lagu favorite saya untuk tahun ni. :)

:: tak sabar nak tengok invincible youth 2. rasanya awal bulan depan dah boleh tengok kat kbs :) tak sabar jugak nak tunggu next episode WGM Leeteuk - Kang Sora. Leeteuk sangat sweet dengan 'baby princess' dia. hehe ^^


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.