Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


cerita AJL26

Monday, 30 January 2012 | 12:48:00 | 1 comment(s)

salam bloggers!

malam gemilang AJL26 baru je berlangsung malam tadi. semua persembahan hebat hebat but persembahan yang paling saya suka gandingan ning, jaclyn dengan shila with their song beribu sesalan. sangat suka lagu ni and i expect lagu ni menang vokal terbaik and lagu terbaik. tapi tekaan meleset la. but nevermind, hafiz pun hebat jugak. bak kata ally dalam MHI pagi tadi, persembahan yang paling sempoi sekali la. tak perlu risau pasal pakaian. tshirt dengan seluar track je. tak de kasut/selipar. cayalah hafiz. berbaloi la menang 2 anugerah malam tu. :)


lagu terbaik & vokal terbaik:
Hafiz - awan nano



tempat kedua:
Ning Baizura, Jaclyn Victor, Shila Amzah (3 Suara) - beribu sesalan



tempat ketiga:
Faizal Tahir - karma



persembahan terbaik:
Alyah - kisah hati



anugerah juara mobile:
sedetik lebih



di sebalik kemenangan tu, ada pulak kejadian malang yang berlaku. Aizat dirompak malam AJL tadi.


:: excited tgk persembahan Alyah gara gara remy ishak muncul atas stage. x)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.