Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


teruja

Monday, 27 February 2012 | 14:21:00 | 0 comment(s)

rasa teruja pulak bila dapat syiling baru ni. hehe. terima kasih la mcd sbb bagi baki duit syiling baru ni. kalau tak, tak de la merasa tengok, pegang duit syiling baru ni lagi. huhu. syiling baru ni ingat nak simpan dulu, tak nak guna lagi. sayang. kuikui.

teringat pulak waktu kecik kecik dulu, setiap tahun, mesti excited nak simpan syiling keluaran tahun tu. i mean, contoh la kan, kalau tahun 2000, bila dapat syiling tahun tu, mesti simpan dalam tabung. every year buat macam tu. setiap kali dapat syiling, mesti check tahun dulu. kalau duit syiling baru, asingkan, simpan dalam tabung. syiling lama baru guna. syiling tu masih ada lagi dalam tabung. nak simpan dalam bank, tak tersimpan simpan lagi. huhu. syiling rm1 lama pun de lagi. ada yang saja saja simpan nak buat kenangan, ada yang tak sempat tukar.



:: 50 sen je belum dapat lagi.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.