Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


good news after 2 months waiting

Saturday, 19 May 2012 | 13:13:00 | 0 comment(s)

it's been a month tak update blog. so sorry, saya tak boleh nak update macam dulu. bila rasa nak update, baru akan update. itu pun kalau ada masa. semester ni quite busy. with all the assignments made me stress. seriously, banyak kali menangis sebab stress sangat. i know i'm not good in time management. 

okay. let's tinggalkan kejap semua assignments and works. let me prepare some time for blogging. a short entry je. just want to share with you guys yang saya dah dpt tempat practical. alhamdulillah. it's hard to apply sebab first minta kat big company but lebih sebulan tunggu, tak dapat. and tinggal sebulan je before due date minta tempat praktikal. luckily la satu company ni minta resume je. tak perlu minta surat pengesahan fakulti. kalau tak lagi complicated sebab surat pengesahan cuma keluar satu je and da memang ada nama company kat surat tu. nak minta baru boleh. tapi prosesnya sangat complicated and amik masa. lepas 3 minggu tunggu, rabu lepas, got call from them, and i've been accepted to do internship there. lagi 2 minggu je lagi nak due date. so, kalau tak dapat lagi, susah la kan. 

tak perlu nak risau lagi da, kawan kawan dapat tempat praktikal, kita belum lagi. and nanti tak perlu la rasa sorang sorang sebab kawan baik saya pun dapat sekali tempat yang sama. kitorang memang saja minta tempat sama, senang. huhu. :)


Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.