Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


trip yang menyeronokkan

Thursday, 31 May 2012 | 23:59:00 | 2 comment(s)

anneyonghaseyo. 

gigih betul malam ni nak siapkan 1 entry sebelum masuk bulan jun lebih kurang beberapa minit je lagi. gambar pun terlalu banyak, and line yang kadang kadang suka menyemputkan dirinya, jadi upload awal2, baru nak post malam ni sebagai penutup bulan 5. huhu. 

kisah entry ni sebenarnya lama da. 2 minggu lepas. tapi disebabkan 2 minggu ni agak sibuk dengan kerja dan test yang berduyun duyun, sampaikan tidur pun tak cukup, jadi memandangkan uitm cuti 1 minggu ni kan, ambil la kesempatan waktu ni utk mengupdate 1 entry. 

T3 stands for trip to terengganu. ni trip bukan saja saja, ni trip sambil belajar. sambil menyelam minum air. huhu. 2 hari 3 malam di terengganu was fun. excited sebenarnya dengan program ni. da la bulan ni agak stress, so waktu ni je la boleh relax kan diri, release tension. satu lagi sebab, saya tak pernah jalan jalan pergi terengganu. tapi tak taula kalau waktu kecik pernah g ke tak. tapi rasanya tak pernah g. walaupun perjalanan agak jauh dan memenatkan, tapi sebab excited kan, ketepikan semua rasa penat tu. okay, tak nak cerita panjang panjang. let the pictures tell the stories. ;D

day 1: 

day 2: 
memulakan hari pagi dengan exercise kat tepi pantai. :)

 








ice - breaking 
 




daebak games
 

scrabble 
 






debat 
 










jalan jalan 
 










barbeque & tukar tukar hadiah





































day 3
SSM & petronas 
 










:: tak puas rasanya kat sana. rasa macam nak pergi lagi. :)



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.