Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Nurul Aida
๐Ÿ‘€ 27
๐Ÿ‘œ Accountant

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปfb : Nurul Aida Mohd Noor
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปtwitter : aida_purplish
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปinstagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish


7 syawal :)

Saturday, 25 August 2012 | 06:40:00 | 1 comment(s)

Assalamualaikum and ์•ˆ๋…• bloggers! :)

entry ini ditulis pada pukul awal pagi. da terjaga awal awal pagi ni, alang alang, update la blog, ye tak? orang lain masih lagi lena tidur, tak yah la nak rebut untuk online. kuikui. ni masing2 masih lagi mood raya kan? huhu.  how's your raya bloggers? is it fun this year? my raya tahun ni not so meriah like tahun tahun sebelumnya. waktu beraya, orang lain pergi beraya. me? kitorang duduk umah je. layan tetamu yang datang. petang raya pertama tu baru dapat g beraya. kalau balik taiping pulak, tak beraya pun. hmmm. duit raya pulak tahun ni tak banyak. orang tak bagi duit raya da. mungkin da besar kot. huhu. ye la, da almost 2 tahun kan. nak duit raya lagi ke? huhu. mestilah nak. belum keje lagi, still boleh dapat duit raya lagi tau. hehe. 

da seminggu raya ni baru berkesempatan nak ucap selamat hari raya. to all of you, 

selamat hari raya aidilfitri. 


if de tulisan tulisan di blog ni yang de terguris hati sesiapa, mohon maaf dipinta. enjoy your hari raya. :)


:: asal raya je, berat naik banyak. tu la makan tak ingat dunia. kihkih.


Older Post | Newer Post


All rights reserved ยฎ aida purplish โค 2013.