Story Begins Here
say(s) hello

Ka-ching Ka-ching!


Hello There!




👱🏻‍♀️ Nurul Aida
👀 27
👜 Accountant

👩🏻‍💻fb : Nurul Aida Mohd Noor
👩🏻‍💻twitter : aida_purplish
👩🏻‍💻instagram : _nurulaidaaa

Shout To Me

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Thank You



Big Thanks


Template By: Intan Aqilah
Basecodes By: Yaya
Re-Edit By: Aida Purplish



Sunday, 7 November 2010 | 09:47:00 | 4 comment(s)

salam bloggers! still in exams mood. 2 paper more to be done. tak sabar nak habiskan paper. boleh duduk rumah lama lama ♥ x)

okay, i'm glad yang my mum's condition is fine. she text me last thursday yang setakat ni, all the therapies yang my mum buat seems to be positive. last week je, my mum ikut ayah pergi sabah, cuba berubat kat sana. she's very strong, glad to see that. =)

masa my mum text ni, saya dah on the way nak gerak pergi jawab paper audit. rasa nak menangis je. almost cry. but ada roomate. tak mahulah nangis. lagipun nak exam, so takut kalau saya tak dapat tahan sebak pulak time jawab exam nanti.

hopefully yang my mum akan sembuh dengan cepat. glad yang bila tahu ni, ianya baru peringkat awal. tapi i don't know about her second result yang dapat last week. tak berani nak tanya, takut nanti nangis teruk. yang pertama tu pun dah teruk. ni takut lagi lagi teruk.

for those yang nak tahu more, boleh klik sini.

~tq for those yang doakan kesihatan my mum. :)

Labels:



Older Post | Newer Post


All rights reserved ® aida purplish ❤ 2013.